Over mij

BAS ZIJN VERHAAL

drs. Bas van Vugt (1985) studeerde Commerciële Economie (Avans) en Strategic Management (UvT).

Hij zette samen met zijn vrouw Mirna in 2012 De Hooggevoelige Ondernemer op. Dit bedrijf groeide naar 6 FTE middels het geven van seminars, Business Retreats en High level Mentoring.

Bas is de schrijver van ‘ De Hooggevoelige Ondernemer’ en ‘Zielenmissie’ (2020).
De afgelopen 10 jaar mocht hij meer dan 4000 mensen begeleiden op het snijvlak van zingeving, bedrijfsgroei, implementatie en financiële vrijheid.

Op persoonlijke gebied: Het leven van een betekenisvol leven vanuit missie, passie en purpose.
Zakelijk: Het bouwen van een betekenisvol en succesvol bedrijf.
Financieel: Het loskomen van de Rat Race en het centraal stellen van die dingen die er voor de persoon toe doen.

De roep van de ziel is voor ieder mens en iedere ondernemer anders. Voor Bas betekende dat het loslaten van groepscoaching en het omarmen van spirituele business coaching. Juist omdat in de ‘onzichtbare’ onderstroom zo ontzettend veel te verdiepen en te verbeteren is voor de processen en winstgevendheid. 

Inmiddels helpt hij betekenisvolle ondernemers middels Business Readings om vaak complexe situaties te doorgronden en te verbeteren. Daar waar rationele oplossingen vaak niet meer werken helpt Bas de onderstroom te duiden en concrete oplossingen naar boven te halen.  Het doel hiervan is het optimaliseren van winst op alle vlakken. Zowel voor het bedrijf als voor de ondernemer.

Ondernemen vanuit je diepste ziel.

Business Reading

Wil je ondernemen vanuit je diepste Ziel?

Plan jouw BUSINESS READING