Reviews

Enthousiasmeer en leer van elkaar.

Wat anderen over BAS zeggen

reviews

Bas is voor mij een gids, die mij op een warme en liefdevolle manier heeft laten zien wat er in de kern bij mij hoort, waar mijn talenten liggen en hoe ik die aan de wereld kan geven. Bas is oprecht, integer en tunet echt in op wie je bent en wat je hier op deze wereld mag doen. Met ook zeer praktische, concrete adviezen. Ben je zoekende naar jouw zielenpad? Blijf dan niet ronddolen en twijfelen, maar neem contact met hem op. Gewoon doen.

Annemarie Oord

“Bas geeft 100% inzet en de volledige aandacht in zijn sessies. Hij biedt een veilige bedding om helemaal open en transparant te zijn en weet heel helder de focus te leggen op wat echt belangrijk is. Dankbaar”!

Dirk Jan Kloet

“Baanbrekend, futureproof, zakelijk en persoonlijk zeer kwalitatieve coaching.
Sinds 5 jaar tevreden over de inspirerende input van Bas en Mirna en we zijn nog niet klaar. Ons leiderschap in eigen leven emotioneel, zakelijk en financieel is onwaarschijnlijk gesterkt”.

Sofie Baetens

“Eigenlijk vind ik dat woorden tekort schieten in hetgeen Bas teweeg brengt. Hij zorgt ervoor dat je zelf tot inzichten komt, zonder oordeel en met zeer veel positiviteit. Ik kan echt iedereen zijn hulp aanraden, hij is echt van toegevoegde waarde”.

Karin de Waard

“Ik keek uit naar de afspraak met Bas voor een Business Reading en was erg benieuwd wat het mij zou brengen. In één dagdeel hebben we een opzet gemaakt voor een nieuw concept, waarbij het vooral draaide om ‘wat is mijn passie en hoe kan dit tot waarde zijn voor anderen’. Bas zijn enthousiasme lieten mij zien dat het delen van waar ik mee bezig ben al mensen kan inspireren en hoe ik dit verder kan uitbouwen tot een business. Het is een hele waardevolle en fijne stap geweest die mij tot actie heeft aangezet”!

Lianne van Beek

“Een betere coach dan Bas kun je in mijn ogen niet hebben. Hij durft de vinger op de zere plek te leggen met daarbij de focus op jouw ontwikkeling. Zowel persoonlijk als business gerelateerd. Na een consult voel je je verlicht en positief en ben je weer back on track! Niet twijfelen maar doen”!

Sandra de Visscher

“De Business Reading bij Bas heeft mij de inzichten gegeven die ik nodig had. Voor mijzelf en mijn bedrijf. Tijdens de sessie stroomde de energie in een richting die ik in eerste instantie niet had verwacht. Daarna vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Aanrader”!

Pieter van Roosmalen

“Een Business Reading die zo gaaf en effectief is dat je leven direct een positieve wending aanneemt en het gave is dat je het zelf doet! Bas komt snel tot de kern, is écht betrokken en daarnaast is het gewoon heel fijn om mee aan de slag te gaan en dingen aan te pakken”.

Marloes & Jasper

“Een Business Reading van Bas is zeer verhelderend. Binnen no-time kan Bas aanraken waar de ‘pijnpuntjes’ liggen en hij komt met een oplossing om hieraan te werken. Ik raad iedere bewuste ondernemer om met Bas aan de slag te gaan. Je zult er zelf baat bij hebben en je bedrijf ook.

Bas verrijkt je leven en toont je groeikansen”.

Jolanthe Van den Berghe

Business Reading

Wil je ondernemen vanuit je diepste Ziel?

Plan jouw BUSINESS READING